Episode 90 - 15. juni 2019

Kunst og brætspil, del 1


På årets Fastaval besøgte Ann Kristine Eriksen Studie 13 på Hobro Vandrehjem. Ann er rollespilsforfatter og –arrangør, men det er i sin kapacitet som kunsthistoriker, hun er med i denne episode Papstinenser.

Vi tog en lang snak om brætspilskunst og illustrationer, faktisk så lang, at vi har valgt at bide episoden over i to. Del 2 kommer allerede i næste uge og er en bonusepisode, der ikke koster vores 10er-støtter noget.

I denne første runde snakker vi, via Terraforming Mars, om vild tysk romantik, om pulp-monstre, surrealisme og paperbackcovers og fantasy-illustrationer, der har tegnet en hel generations syn på orker og elvere. Vi runder også forventningsafstemning mellem, hvad æsken siger om et brætspil og hvad kassen, og spiloplevelsen, herefter byder på.

Vi snakker om følgende spil

Terraforming Mars
Abyss
Ethnos

Ethnos - flotte John Howe-kort - knap så imponerende bræt

Abyss

Terraforming Mars - inklusiv en liiidt skummel ko

Papstinenser på 10er

Husk, at du kan støtte Papstinenser på papstinenser.10er.dk, med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Det er der allerede en stor flok af jer der har gjort – det er vi meget glade for. Pengene går til at forbedre og tune på podcasten og udbrede budskabet om Papstinenser og så er giver det mulighed for, at bestemme indholdet af en bonusepisode. Vores første bonusepisode er lige optaget og bliver snart udsendt – vi skal bare lige forbi næste uges bonusepisode.

Papstinenser - Episode 90 - 15. juni 2019

Bag mikrofonerne er Ann Kristine Eriksen, Kristian Bach Petersen og Bo Jørgensen

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 90 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten