Episode 130 - 30. October 2020

Interview med Helle - Game4LifeBG


I 2020 er Papstinenser rykket på Youtube og der er vi jo langt fra alene når det kommer til brætspilsindhold – heller ikke på dansk. Blandt andet kan man finde Game4LifeBG, hvor Helle Iversen de seneste tre år har lavet indhold og nærmer sig næsten 500.000 visninger, på både dansk og engelsk.

I denne episode snakket Kristian med Helle om Youtube, selvpromovering, online spil, brætspil på dansk, engelsk og tysk og ikke mindst om Essen, hvor Helle har været forbi otte gange. Vi håber det kan hjælpe lidt på Spiel-abstinenserne hos vores lyttere.

Følg Game4LifeBG på Youtube, Instagram og Twitter og hvis du vil se videoen med Helles brætspilsbord kan den ses her.

Spil vi snakker om i denne episode

Puerto Rico
Settlers
Pandemic
Feed The Kraken
Werewolf
Klask 4
Maracaibo

Støt op om Papstinenser

Vi håber der er styr på 10er og du kan stadig støtte podcasten på papstinenser.10er.dk, med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Pengene går til at forbedre og tune på podcasten, hosting, udstyr og til at udbrede budskabet om Papstinenser og brætspil som hobby.

Papstinenser - Episode 130 - 30. October 2020

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen og Helle Iversen

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 130 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten