Episode 114 - 7. april 2020

Hvis du kan lide …


Hvordan nudger du nemmest folk videre til spil der enten faktisk reelt er gode, eller bare endnu bedre? Vi har dedikeret en Papstinenser-episode til at snakke om, hvad du skal smide på bordet for din kollega, der er helt oprigtigt gerne vil spille Matador og kigger på, hvad skridtet videre fra RISK kan være. Federe versioner med samme tema, lignende mekanikker og bedre designs – og hvor meget ligner Catan og Matador egentlig hinanden?

Derudover vender vi Corona-situationen hos podcast-teamet og så afmonterer vi dele af vores Aprilsnar. Frygt ej, vi vil også fremefter være at finde, hvor du henter dine podcasts, men altså også på Youtube.

Spil nævnt i denne episode:

Catan
Chinatown
High Society
Las Vegas
For Sale
Machi Koro
Space Base
Catan Byer og Riddere
Carcassonne
Ticket to Ride
Turn and Taxis
Power Grid
Kingdom Builder
Takenoko
Small World
Fortress America
Rising Sun
Undaunted Normandy
Risk Legacy
Tiny Epic Kingdom
The Grizzled
Dead of Winter

Og Kristian spiller online spil på Yucata.de – kig forbi!

Papstinenser på 10er

Vi er fortsat tilknyttet papstinenser.10er.dk, hvor man kan støtte Papstinenser med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Det er der allerede en del der gør – det er vi vildt glade for – tak! I denne episode trækker vi en ny 10er-støtte, der kan bestemme den næste bonusepisode af Papstinenser. Det kunne være dig næste gang :)

Papstinenser - Episode 114 - 7. april 2020

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Peter Brichs og Morten Greis

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 114 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten