Episode 103 - 1. december 2019

Hvem sidder der bag skærmen


“… med meeples i sin hånd”

Papstinenser har dedikeret en episode til skærme i brætspil. Dem der gemmer dine ressourcer og point, dem der er helt nødvendige, hvis du vil huske alle ikoner og regler og så kommer vi som rollespillere selvfølgelig også forbi den klassisk Game Master Screen. I episoden runder vi også nyere spil som Captain Sonar og Sabotage, hvor hele æsken bliver aktiveret, og danner en skærm.

Spil vi snakker om i episoden

og Dungeons & Dragons (lyt med hos Lænestolsrollespil )

Papstinenser på 10er

Vi er stadig tilknyttet papstinenser.10er.dk, hvor man kan støtte Papstinenser med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Det er der allerede en del der gør – det er vi vildt glade for – tak! Pengene går til at forbedre og tune på podcasten og udbrede budskabet om Papstinenser og så er giver det mulighed for, at komme til at bestemme indholdet af en bonusepisode – nummer to er optaget og lander i juleferien – I kan roligt glæde jer.

Papstinenser - Episode 103 - 1. december 2019

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Peter Brichs, Morten Greis og Bo Jørgensen

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 103 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten