Episode 119 - 12. June 2020

Godt, men så godt?


Vi snakker i denne epiosde om spil, som vi anerkender som “gode”, men hvis popularitet vi alligevel godt vil stille et spørgsmål eller to spørgsmål ved.

Bered jer på at høre Kristian brokke igennem over urimelige seksere og over-powered karakterer i The Voyages of Marco Polo, hele Papstinenser trække kollektivt på skuldrene over super populære Everdell og vi undres, ligesom Elizabeth Hargrave selv, over hvorfor Wingspan løb med Bedste Solospil da der blev uddelt Golden Geeks. Og hvordan formår Morten og Peter at få stablet en death match på benene mellem Sushi Go og 7 Wonders?!?

Efter vi optog episode, dukkede denne tråd op på Papsnak, som lidt tackler samme tema – på alle måder underholdende læsning.

Inden vi går i gang med den helt store ikonoklasme tackler vi også dårlige spil, som vi alligevel ikke har kunne holde os fra. Det bliver overraskende sleazy.

Spil vi snakker

The Voyages of Marco Polo
Wingspan
Everdell
7 Wonders
Sushi Go
Roll for the Galaxy
Great Western Trail
Arctic Scavengers
Red Light
Alien Perfect Organism
Road Hog Rule the Road
Valentina The Game
King Size

Papstinenser på 10er

Husk, vi er tilknyttet papstinenser.10er.dk, hvor man kan støtte Papstinenser med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Det er der allerede en del af jer der gør – tak! Pengene går til at forbedre og tune på podcasten, hosting udstyr og til at udbrede budskabet om Papstinenser. Samtidig giver støtte dig en mulighed for, at komme til at bestemme indholdet af en “gratis” bonusepisode. Vi har tidligere bonus-snakket om Blood Bowl, digitale-løsninger og Humlebispil.

Papstinenser - Episode 119 - 12. June 2020

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Peter Brichs og Morten Greis

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 119 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten