Episode 104 - 13. december 2019

Forræderiske brætspil


Julen er hjerternes fest… eller er det? Er der ikke altid en lusket nisse der sørger for, at der kun er bløde pakker under træet i stedet for brætspil? Eller luskede varulve eller cylons, der gemmer sig blandt venner og familie, altid parat til at stikke en kniv i ryggen på hver en medspiller. Ho ho ho!

Papstinenser snakker forræderiske spiloplevelser. Dem der udspiller sig benhårdt ved Kong Arthurs hof, blandt ulveforskrækkede landsbyboere og bag palisaderne, imens zombiehorderne hærger. Vi vender, om det faktisk er en halvgammel genre eller hidden traitor-konceptet først dukker op post-co-op. Og er forræderens bedste taktik, at holde munden helt lukket?!?

Derudover får vi også lige vendt podcastholdets julegaveønsker – et af dem chokerede vores producer Christian :) Og så er der plads til det ultimative december forræderi. Generelt kan episoden dog også sagtens nydes på årets 11 andre måneder.

Spil vi snakker om i episoden

Nemesis
Expedition to Newdale
Die Quacksalber von Quedlinburg
Magnum Sal
Saboteur
Battlestar Galactica
Ultimate Werewolf
Shadows over Camelot
Deception Murder in Hong Kong
Dead of Winter
The Resistance
Laaste Døre (rollespilsscenariet)
When I Dream
Spyfall
A Fake Artist Goes to New York
Mysterium
Obscurio

Papstinenser på 10er

Vi er tilknyttet papstinenser.10er.dk, hvor man kan støtte Papstinenser med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Det er der allerede en del der gør – det er vi vildt glade for – tak! Pengene går til at forbedre og tune på podcasten og udbrede budskabet om Papstinenser og så er giver det mulighed for, at komme til at bestemme indholdet af en bonusepisode. Den næste bonusepisode lander om en uge.

Papstinenser - Episode 104 - 13. december 2019

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Peter Brichs og Morten Greis

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 104 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

« Tilbage til oversigten