Episode 84 - 23. March 2019

Fog of Love - tre år senere


Helt tilbage i Papstinenser Episode 6 snakkede vi med Jacob Jaskov om spillet Fog of Love. Dengang kørte kickstarteren på spillet for fuld drøn. Siden er der sket meget for Papstinenser og endnu mere for Jacob Jaskov og Fog of Love. Det er derfor en stor fornøjelse at kunne præsentere et nyt interview med Jacob, hvor vi kommer rigtig meget rundt.

Vi snakker blandt andet om…

- Processen omkring Kickstarteren.
- Op- og nedture fra de seneste tre år. Væltede containere og kæmpe Wallmart-kontrakt.
- Reaktioner på spillet. Udgivelse i Kina og større end Catan i Australien.
- Stress og søvnløse nætter.
- Planer for fremtiden.
- Fog of Love: Midlife Crisis, Jacobs nye spil, der har premiere på årets Fastaval.

Episoden varer næsten en time, så læn jer tilbage og nyd den vilde historie om et af Danmarks absolut mest succesfulde brætspilsdesigns.

Bestem en Papstinenser-episode

Vi har i denne episode lanceret et nyt tiltag, koblet til vores konto på papstinenser.10er.dk. Vi har allerede en lang række mennesker der smider en tier, eller et andet beløb, efter hver episode af Papstinenser. Det er vi meget glade for og vi vil derfor gerne give noget tilbage til disse støtter. Så fremover vil vi, cirka hvert halve år, trække lod blandt vores 10er-støtter og udvælge en, der får lov til at bestemme indholdet af en bonusepisode af Papstinenser.

Det kan være et specifikt spil, et tema, en designer eller noget helt andet, som vi så lover at dedikere en gratis ekstra episode til, som tak for støtten.

Vi udtrækker den første vinder på Fastaval i Påsken, så hvis du vil være med i puljen, kan du stadig nå at koble dig på papstinenser.10er.dk. Ingen tvang og episoden bliver naturligvis tilgængelig for alle.

Papstinenser - Episode 84 - 23. March 2019

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen og Jacob Jaskov

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 84 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten