Episode 141 - 19. March 2021

Fastaval Online


Sidste år blev rolle- og brætspilsfestivalen Fastaval aflyst, men selvom store dele af Danmark stadig er Corona-lukket ned i år, kommer der stadigvæk til at blive spillet nye scenarier og nye brætspil i Påsken. Fastaval er nemlig rykket online.

Vi dykker i denne episode ned i, hvad det kommer til at betyde for brætspillene og brætspilskonkurrencen på Fastaval, at alting nu kommer til at fungere på platforme som Tabletop Simulator og andre steder. Samtidig kigger vi også tilbage på 9 år med uddeling af BrætspilsOttoer på Fastaval, både Peter og Morten (og Bo) har nemlig været dommere i konkurrencen tidligere.

Vi har også snakket med Sofie Støvelbæk, der er overdommer i konkurrencen i år, og står med det endelige ansvar, når der skal deles priser ud for Bedste Brætspil og Bedste Innovation. Vi snakker proces, konkurrence og kigger også lidt fremad mod 2022.

Tjek Fastaval ud her

Fastavalspil der siden er udgivet:

Fog of Love
Magic Maze
50 Clues Fate of Leopold
Pizza Delivery
Knight Tales
Among Nobles
Shadow Blocks
Kroket
Hospital Rush
Gold Fever
Madness at Midnight

I næste uge kan vi præsentere en bonusepisode, hvor Kristian har snakket med et par tidligere Otto-modtagere, der har taget deres prisvindende brætspil videre med ud i verden.

Du kan igen støtte podcasten på papstinenser.10er.dk, med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Pengene går til at forbedre og tune på podcasten, hosting, udstyr og til at udbrede budskabet om Papstinenser og brætspil som hobby.

Papstinenser - Episode 141 - 19. March 2021

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Morten Greis, Peter Brich og Sofie Støvelbæk

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 141 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten