Episode 98 - 6. september 2019

Fantasy Flight Games - Hasbeen?


Er Fantasy Flight Games, en af hobbyens største spillere, ved at løbe tør for damp?

De opfandt, eller i hvert fald copyrightede, konceptet Living Card Games, de har alle de store og fede licenser (LoTR, Star Wars, GoT for at nævne et par) og det var dem der, i midten af 00erne, pustede frisk live i det hensygnende Warhammer-univers. Derudover er de senest blev del af det helt store pap-imperium, Asmodee.

Men hvad nu? Er FFG, efter tabet af Games Workshop-licensen og farvel til papstinenserværtens navnebror, Christian T. Petersen, ude i et kreativt dyk? Vi snakker om mangel på innovation, metaltræthed, solide, men lidt kedelige, udvidelser, Keyforge og discountudgaven af 7th Continent.

Vi runder også deres, nu tidligere, markante designere som Eric Lang og Corey Konieczka, og FFGs eget, lidt uinspirerede univers, Terrinoth. Og skal vi frygte at Simpsons: The Living Card Game eller Chaos in Ol’ Springfield er på vej?!?

Spil vi snakker om i episoden:

Discover Lands Unknown
Chaos in the Old World
Blood Bowl Team Manager
Warhammer Quest The Adventure Game
Android Netrunner
KeyForge
Runebound
RuneWars
Heroes of Terrinoth
Fallout
Marvel Champions The Card Game

Papstinenser på 10er

Husk, at du stadig kan støtte Papstinenser på papstinenser.10er.dk, med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Pengene går til at forbedre og tune på podcasten og udbrede budskabet om Papstinenser og så er giver det mulighed for, at komme til at bestemme indholdet af en bonusepisode. Stor tak til jer, der allerede er ombord!

Papstinenser - Episode 98 - 6. september 2019

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Morten Greis og Bo Jørgensen

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 98 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten