Episode 99 - 20. september 2019

Spiel 2019 - Den Danske Forbindelse


Om en måneds tid er der Spiel 2019 – den enorme brætspilsmesse, der hvert år trækker tusind og atter tusindvis af brætspillere, forlag og udgivere til den tyske by Essen.

Papstinenser skal afsted (yay!) og tager et kig på den håndfuld af spændende danske udgivelser der er på programmet og selvfølgelig også på andre nye hotte titler, der har premiere på, eller lige omkring, Spiel.

Og som det bliver sagt i episoden drager Morten, Kristian og Bo til Essen i år, med support fra Bastard Café (yay!) og vi vil meget gerne have lytternes indspark til, hvem vi skal opsøge, hvad vi skal holde øje med og ikke mindst, hvad skal vi have med hjem. Fyr løs på Facebook eller send en besked til papstinenser@papskubber.dk.

Derudover kan vi fra og med denne episode også melde os klar og tilgængelige på et par nye Podcast-platforme, blandt andet Spotify og Podimo. Ratings er meget velkomne; her, der og alle vegne.

De danske spil vi snakker om i episoden:

Escape from the Asylum
Magic Maze on Mars
Deep Blue
Copenhagen Roll & Write
Ka Pai
50 Clues

Papstinenser på 10er

Husk, at du stadig kan støtte Papstinenser på papstinenser.10er.dk, med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Pengene går til at forbedre og tune på podcasten og udbrede budskabet om Papstinenser og brætspil som hobby – ikke til øl og pap i Essen. Hvis du støtter podcasten af denne vej, er der også mulighed for, at komme til at bestemme indholdet af en bonusepisode. Stor tak til jer, der allerede er ombord!

Papstinenser - Episode 99 - 20. september 2019

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Peter Brichs og Morten Greis

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 99 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten