Episode 155 - 18. September 2021

Den Store Lytterundersøgelse


Vi spurgte og I svarede! Wow, hvor I svarede.

Vi gennemgår den store lytterundersøgelse som vi udsendte i forbindelse med episode 150, så NU ved vi endelig hvem I er!

Vi kigger på, hvordan en Papstinenserlytter ser ud, Den Hemmelige Bastardklub, muligheden for en Advanced Squad Leader-julekalender, hvad lytterne gerne vil høre (mere af) og hvilke planer vi har fremefter med Papstinenser. Kristian vil gerne undskylde, at han allerede 2 minutter inde i episoden siger “kridter op”. Han har lovet at holde øje med.

Derudover trækker vi lod om en håndfuld fede ting, blandt andet jubilæumsudgaver af Ticket to Ride og Carcassonne, sponsoreret af Asmodee Nordic.

Spil vi nævner i denne episode

Ankh / Blood Rage
Pandemic World of Warcraft
Dune Imperium
Imperium Classics
Imperium Legends

Der er styr på 10er, så du kan støtte podcasten på papstinenser.10er.dk – læs mere nedenfor. Vi trækker i denne episode blandt vores støtter på 10er, der kan vælge indholdet af en bonusepisode.

Har du input til podcasten er du altid velkommen til at sende os en mail på papstinenser@papskubber.dk

Papstinenser - Episode 155 - 18. September 2021

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Peter Brichs, Morten Greis & Bo Jørgensen

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 155 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten