Episode 133 - 27. November 2020

Cthulhu på et Bræt


Hvem skulle have troet, at vi skulle helt frem til episode 133 før Papstinenser dedikerede en hel episode til brætspilsverdenens næstmest brugte tema og univers! Det er nok kun zombier (og måske tog), der har flere bræt- og kortspil dedikeret til sig, end H.P. Lovecrafts Cthulhu og hans andre kosmiske rødder. Men hvorfor egentlig? Og hvornår får vi et 50 Cthulhu Clues, Jeppe?

Hvad er godt og hvad koster bare sanity? Vi snakker om de store nye moppedrenge, der har monstre i et størrelsesforhold der nærmer sig 1:1 og kommer forbi moderne klassikere som Arkham Horror, Elder Sign og Kristians all time favorit, A Study in Emerald. Vanen tro, kan Papstinenser-teamet heller ikke holde sig fra at snakke lidt om rollespil, når nu lejligheden byder sig.

Rædsler nævnt i denne episode:

Heroquest
Arkham Horror Final Hour
Arkham Horror 2nd
Elder Sign
Eldritch Horror
Mansions of Madness
Arkham Horror The Card Game
Cthulhu Wars
Cthulhu Death may Die
A Study In Emerald
Mythos Tales
Madness at Midnight
Munchkin Cthulhu
Cthulhu Gloom
Smash Up – The obligatory Cthulhu Set
Reiner Knizias 1-9 kultister i grid-unavngivet spil (aka Cthulhu Rising)
Miskatonic University
The Stars Are Right

Papstinenser på 10er

Vi håber der (snart) er styr på 10er og du kan stadig støtte podcasten på papstinenser.10er.dk, med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Pengene går til at forbedre og tune på podcasten, hosting, udstyr og til at udbrede budskabet om Papstinenser og brætspil som hobby. iä iä Papstinenser fhtagn.

Papstinenser - Episode 133 - 27. November 2020

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Peter Brichs og Morten Greis

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 133 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten