Episode 82 - 23. februar 2019

Bucketlists


Prøv samtlige Reiner Knizia-spil, få gang i den STORE Squad Leader-kampagne (Advanced selvfølgelig), eller blot få prøvet alle de støvsamlende og uspillede æsker i samlingen. Papstinenser snakker Bucketlists. Ambitiøse, og mindre ambitiøse, mål når det kommer til brætspil.

Morten vil blandt andet gerne have Mega Civ på bordet, Kristian drømmer om kampagner og Peter har et lækkert møbel på listen.

Derudover runder vi også Fastaval, hvor tilmeldingen er åbnet. Rolle- og brætspilkongressen der som altid ligger i Påsken, har en masse nye (og gamle) brætspil på programmet og vi fremhæver et par som vi særligt glæder os til at prøve. Blandt andet Mudita, Parasite og Flick Race.

Papstinenser på 10er

Husk, at du også kan støtte Papstinenser på papstinenser.10er.dk, med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Kunne det være på din bucketlist? Det er der allerede en flok af jer der har gjort – det er vi virkelig glade for. Pengene går til at forbedre og tune på podcasten og udbrede budskabet om Papstinenser.

Spil der bliver nævnt i denne episode

Splatter Shoot
Mega Civilization
Civilization
Flat Top
Empires in Arms
Flamme Rouge
Blood Bowl: Team Manager
Formula Dé
Charterstone
Space Hulk
KeyForge
GMT- og COIN-spil
Azul
King- og Queendomino
Raiders of the North Sea
The 7th Continent (og andre giga-spil som Gloomhaven og Kingdom Death Monster)

Papstinenser - Episode 82 - 23. februar 2019

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Morten Greis og Peter Brichs

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 82 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten