Episode 162 - 17. December 2021

Bonusepisode: Dronningen af Essen


På årets store Spiel-messe i Essen fik Bo et scoop, da han gik på jagt efter en officiel udmelding om Spiel og Corona og endte med en halv times interview med Dominique Metzler, hovedarrangøren på Spiel og født ind i brætspilsverdenen. Hør hele optakten til interviewet i vores sidste episode

Det er en snak om aflysningen i 2020, sidste års digitale version, stemningen på årets udgave af messen og hendes utrolig mange Spiel-kasketter.

Følg Dominique og Spiel på Twitter

Dette var en bonusepisode af Papstinenser, det vil sige, at den er gratis for vores støtter på 10er. Vi finder snart en frisk lytter, der kan bestemme indholdet af den næste bonusepisode.

Papstinenser - Episode 162 - 17. December 2021

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Bo Jørgensen og Dominique Metzler

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 162 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten