Episode 116 - 4. May 2020

Bonusepisode: Brætspil på digitalt underlag


I denne bonusepisode af Papstinenser kigger vi digitalisering af brætspil. Hvad gør indrykket af teknologi i brætspilshobbyen ved oplevelsen af, at sidde omkring et bræt? Hvad er det fede og hvad er det mindre fede ved, at tablets, hjemmesider og apps er begyndt at spille en rolle, når vi skubber pap og er det kommet for at blive? Vi snakker selvfølgelig også onlinespil og når Google begynder at bide mærke i, at folk spiller Detective: A Modern Crime Board Game!

Episoden er optaget før verden blev ramt af Corona, så nogen af de ting der snakkes om i episoden, er på kort tid gået fra, at være tilvalg til at være eneste mulighed, hvis man har skulle spille brætspil med vennerne – så Peters spil med Larry i USA er pludselig blevet normalen og Morten er i den grad rykket online med sit rollespil. De gamle Papstinenser-folk har været tvunget til at gå online.

Og så starter Kristian episoden ud med en alt alt alt for svær quiz!

Spil vi snakker om

Detective
Carcassonne
Ascension
Star Realms
Detective Stories Fire in Adlerstein
Jaipur
Chronicles of Crime
X-Com
Alchemists
Mansions of Madness 2nd Edition
Golem Arcana
Time Stories
Imperial Assault

Papstinenser på 10er

Dette er en bonusepisode af Papstinenser og dens indhold var valgt af en af podcastens støtter på papstinenser.10er.dk. Du kan også støtte os med en 10er, eller et andet beløb, pr episode og dermed hjælpe os med at forbedre og promovere Papstinenser og brætspil generelt og demed også være med i lodtrækningen om at vælge indhold af en kommende bonusepisode. Bonusepisoderne er for øvrigt gratis for alle – også 10er-støtter.

Papstinenser - Episode 116 - 4. May 2020

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Peter Brichs og Morten Greis

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 116 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten