Episode 94 - 4. august 2019

Bonusepisode: Blood Bowl


Så er det blevet tid til vores første Papstinenser-Bonusepisode, hvor emnet er bestemt af en af vores støtter på 10er.dk

Og Jesper Juhl har bestemt, at vi skal snakke om Blood Bowl. Et klassisk og dynamisk spil fra Games Workshop, som kombinerer Warhammer-universet med amerikansk fodbold. Det er tacklinger, ork-style, og masser af sortelver-bissetricks.

For at gøre episoden så skarp som muligt, har vi inviteret Blood Bowl-ekspert Mads Anton Gaarde Madsen med i studiet. Mads Anton har spillet Blood Bowl siden de tidlige 90ere og giver Kristian og Morten en guidet tur rundt om Blood Bowl-spillene. Det handler om turneringer, urimelige hold, dværge og elvere, Reikland Reavers og ikke mindst om den udvikling spillet har været igennem siden debuten i 1986. Vi runder også lige computerspilsversionen og det nyere skud på stammen, Blood Bowl: Team Manager.

Denne episode er en bonusepisode, det vil blandt andet sige, at den gratis for vores støttere på 10er. Hvis du kunne være interesseret i, at støtte Papstinenser med en 10er, eller et andet beløb, pr almindelig episode, kan du tilmelde dig her. Det er meget værdsat og hver en krone går til at forbedre podcasten og udbrede brætspilshobbyen. Hvis du er heldig, kan du få mulighed for, at bestemme indholdet af en fremtidig bonusepisode.

Papstinenser - Episode 94 - 4. august 2019

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Morten Greis og Mads Anton Gaarde Madsen

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 94 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten