Episode 97 - 28. august 2019

Arven efter Legacy-spil


Morten og Peter er blevet færdige med Betrayal Legacy, hvilket giver podcasten lejlighed til at kigge tilbage, og lidt frem, på fænomenet Legecy-spil.

Var det blot en døgnflue og peakede denne type spil med den første sæson af Pandemic Legacy eller er der mere at komme efter? Vi runder også SeaFall og hvad der gik galt og om Legacy-delen gjorde RISK mere uudholdeligt. Og var det roll & write der satte en stopper for arvefølgespillene?

Spil vi snakker om i episoden:

Pandemic Legacy Season 1
Pandemic Legacy Season 2
Betrayal Legacy
Risk Legacy
SeaFall

Papstinenser på 10er

Husk, at du stadig kan støtte Papstinenser på papstinenser.10er.dk, med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Pengene går til at forbedre og tune på podcasten og udbrede budskabet om Papstinenser og så er giver det mulighed for, at komme til at bestemme indholdet af en bonusepisode. Den anden i rækken er lige på trapperne.

Papstinenser - Episode 97 - 28. august 2019

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Morten Greis og Peter Brichs

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 97 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten