Episode 201 - 13. March 2023

Aarhus Brætspilsfestival '23


For 14 dage siden fejrede vi Papstinenser #200 på Aarhus Brætspilsfestival. I denne episode kigger Kristian og Bo tilbage på festivalen og deres oplevelse som førstegangsgæster til festen. Derudover bliver samtalen, naturligt og vanen tro, drejet hen på Dogs of War ligesom der er plads til at vende førstegangsindtrykket af det helt nye Star Wars: The Deckbuilding Game.

Derudover kan man høre et interview med festival-tovholder Tine Kristensen, få et lydglimt fra et dramatisk mega-spil og, hvis Producer-Christian har kunne redde det, lidt stemning fra vores Episode #200 reception, inklusiv gaveregn (Det kunne han desværre ikke rigtig… /Producer-Christian).

Apropos gaver, hold øje med Papskubber på Facebook, hvor vi ruller flere jubilæumskonkurrencer ud de kommende dage.

Spil nævnt i denne episode:

Dogs of War
Star Wars: The Deckbuilding Game
Mega-Civ

Papstinenser - Episode 201 - 13. March 2023

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen og Bo Jørgensen

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 201 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten