Vinderne af Guldbrikken 2013

Bo Jørgensen af Bo Jørgensen d. 12. september 2013

Brætspil er en invitation til samvær, en udfordring af deltagernes evner og et udtryk for moderne design. Men brætspil er også indendørs-hygge i ly af efterårsrusk og sjove stunder omkring spisebordet. Derfor har Guldbrikken for femte år i træk kåret årets bedste brætspil til både børn, familien og voksne:

“Guldbrikkens mål er at give danskerne bedre kvalitet og flere gode stunder med brætspil omkring spisebordet. Med et væld af fantastiske spil på hylderne i år, håber vi at kunne inspirere og guide danskerne til at rykke videre end de klassiske travere som Ludo og Matador, for kvaliteten er ekstrem høj i år blandt årets nye brætspil” siger Guldbrikkens juryformand Thomas Vigild.

På uddelingen torsdag d. 12. september på Akademiet for Utæmmet Kreativitet i København løb nedenstående spil med en guldbrik statuette.

Guldbrikkerne fra 2013

Årets Børnespil Simsala Hopp
Årets Familiespil King of Tokyo
Årets Voksenspil Tobago
Årets Selskabsspil More or Less
Årets Hovedbrud Bunny Boo
Juryens Specialpris The Resistance: Avalon
Juryens digitale
Specialpris
Stone Age

Prominent besøg

Richard Garfield og Reiner Knizia deltog og derudover fremviste 14 nye danske spildesignere deres kreationer for første gang, der viser en sund og spirerende underskov af kommende danske spil – fysiske som digitale.

Kilde: Pressemedl fra Guldbrikken


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk