Vind julens bedste brætspil

Johnn Esbensen af Johnn Esbensen d. 27. november 2017

Black Friday og Cyber Monday er overstået og julen er for alvor skudt i gang. Jul og gaver hænger uløseligt sammen og traditionen tro, forærer vi julen igennem en ordentlig stak af de fedeste brætspil til vores venner på Facebook. I år er selvfølgelig ingen undtagelse.

Hvis du gerne vil tage del i løjerne, og dermed have chancen for at vinde en fed julegave, skal du bare smutte forbi vores store Adventskonkurrence på Facebook, finde ugens opslag, skrive en kommentar under billedet og eventuelt tagge den eller dem du gerne vil spille med.

Hver søndag i advent finder vi ugens vindere og åbner op for næste uges gaveregn.

Det med småt: Konkurrencen har intet med Facebook at gøre. Hvis du snyder, bliver det sagt til de voksne. Det er ikke nødvendigt at tagge andre, for at være med, men ingen af spillene er særligt sjove at spille alene. Præmierne kan ikke byttes til guldpenge, dukater eller spacecredits. Vinderne udtrækkes af årets julemeeple. Vores fantastiske sponsorer sender præmierne direkte til vinderne.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk