Vi skyder julen igang med gaveregn

Johnn Esbensen af Johnn Esbensen d. 25. november 2018

Kulde, æbleskiver og Black Friday varsler vinteren og julens komme. Julen er som bekendt fyldt med traditioner og dem har vi masser af her på Papskubber. En af disse traditioner er den store adventskonkurrence, som vi i dag skyder igang med et ordentlig brag.
Hver søndag i advent trækker vi lod om en stor stak fede brætspil. Der vil være lidt for enhver smag. Noget til børnefamilierne, til vennerne, til julefrokosten og selvfølgelig også til nørderne.

Hvis du skal have en chance, for at vinde et af de mange fede spil, skal du bare smutte forbi vores store adventskonkurrence på Facebook, finde ugens opslag, skrive en kommentar under billedet og eventuelt tagge den eller dem du gerne vil spille med.
Hver søndag i advent finder vi ugens vindere og åbner op for næste uges gaveregn.

Det med småt: Konkurrencen har intet med Facebook at gøre. Vinderne bliver fundet hver søndag i advent kl. 1200. Hvis du snyder, bliver det sagt til de voksne. Det er ikke nødvendigt at tagge andre, for at være med, men ingen af spillene er særligt sjove at spille alene. Præmierne kan ikke byttes til guldpenge, dukater eller spacecredits. Vinderne udtrækkes af årets julemeeple. Vores fantastiske sponsorer sender præmierne direkte til vinderne.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk