UNO bliver filmatiseret

af Bo Bering Slagelse d. 6. February 2021

Ja, du læste rigtigt. UNO, det abstrakte spil, hvor det handler om at komme af med alle sine kort og huske at sige UNO, bliver til en film.

Mattel, der har rettighederne til UNO, har annonceret, at de vil lave en hip-hop-heist-komedie, baseret på UNO. Filmen skal foregå i Atlantas kriminelle underverden og have rapperen Lil Yachty i hovedrollen.

Lil Yachty, der også er medproducer, siger at han glæder sig meget til at lave filmen, da han har spillet UNO siden sin barndom.
Filmen bliver en del af Mattels store 50-års jubilæumsfejring af UNO, der også involverer en 50-års jubilæumsudgivelse og en stor verdensomspændende UNO-turnering.

Hverken Mattel eller Lil Yachty har løftet sløret for, hvordan UNO bliver en del af filmen. Dog kan man jo håbe på følgende scene i filmen:

Helten og skurken står overfor hinanden. Skurken retter sin pistol imod helten. Skurken trygger på aftrækkeren… KLIK, KLIK, KLIK. Skurken kigger undrende på pistolen.
Helten siger: ”You forgot to say: UNO.”
BANG!

Hvis du vil vide mere om projektet står der mere på dette link

Vil du læse mere om UNOs 50 års jubilæum, kan du gøre det her


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk