Undaunted i rummet

af Rasmus Ragnvald d. 5. October 2023

Velkommen til Jovian Moon Base, et sted fyldt med intriger og spændinger, hvor kampen mellem minearbejdere og de mægtige jordiske firmaer tager en unik drejning, og det hele udspiller sig på Callisto.

I det 22. århundrede e.Kr. har konflikterne nået kogepunktet mellem det magtfulde konglomerat af jordiske virksomheder, der finansierede basen, og minekollektivet, som står for driften. Protesterne er blevet mere intense, strejker bryder ud, og kontrakter bliver brudt. Private sikkerhedsstyrker ansættes, industrielle minedriftskøretøjer omdannes til krigsmaskiner, og gamle militærteknologier vækkes til live igen. Kampen om Callisto er lige om hjørnet, og valget af side er afgørende.

Denne gang udvider Undaunted-serien sine horisonter med et spændende rumeventyr.

Undaunted er kendt for sin dygtige blanding af kortbygning og ressourceoptimering, og tidligere spil i serien har taget os med til de dramatiske begivenheder under Anden Verdenskrig, hvor spillere har stået på enten de allieredes eller tyskernes side.

Vi er utroligt spændte på, hvordan denne nye tilføjelse til serien, der udforsker en helt ny setting med friske mekanikker og teknologisk udforskning, vil ændre spiloplevelsen. Lad kampen om overherredømmet på Callisto begynde!

Læs mere om spiller her eller her.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk