Uluru vinder tysk mensa pris

Bo Jørgensen af Bo Jørgensen d. 24. November 2011

Uluru er designet af Danske Lauge Luchau Rosendahl 
Det dansk designede spil Uluru har netop vundet den tyske Mensa spilpris, MIND Spieletipp 2012. Derved lægges endnu en pris til det nye spil, som tidligere på året blev shortlistet af juryen til den altafgørende Spiel des Jahres i Tyskland.

Om Uluru

Om natten forvandles Australiens dyr til drømmefugle, og samles til rådslagning omkring den hellige sten Uluru. Det går dog ikke videre stille for sig, for de har alle deres egne særlige ønsker: Hvor vil jeg sidde, og frem for alt, hvem vil jeg sidde der sammen med?

Det er op til spillerne at gelejde dem på plads, så alle får deres krav opfyldt, for lykkes det ikke, vanker der minus point.

Når solen står op, er det tid til at afregne, og den som har færrest minuspoint, vinder.

Tysk score for ægte sjovhed

Spillet scorer 135 point i Spielspaß ud af 150 mulige i den Tyske Mensa test, og det er nok kun tyskere, der kan lave sjov om til et eksakt tal. Spillet får roser for at være meget originalt, sjovt og udfordrende samt skalerbart, så spillets udfordringer forholder sig til antallet af spillere.

Papskubber har lige fået fingrene i spillet, og vi glæder os til at kunne beskrive det i detaljer.

Kilde: Spielpreis Mensa de


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk