Twilight Imperium

Morten Greis af Morten Greis d. 14. november 2017

På fredag slipper Fantasy Flight Games den nye version af Twilight Imperium løs. Med 4th edition er selskabet gået all in på deres kæmpestore intergalaktiske strategispil, hvor spillerne kæmper om magten i galaksen.

Twilight Imperium 4th edition blev først annonceret på sensommerens GenCon, hvor et lille oplag blev sendt på markedet. Det viste sig at være en tung og kompakt kasse, mindre lang end før, men tykkere, og fyldt med pap, terninger og nye flotte plastikflåder og rumbaser.

Den nye udgave kommer i en almindelig version og i en særlig luksusversion, hvor sidstnævnte kommer i et begrænset oplag, så fans af spillet kan komme til at sidde med en ekstra lækker udgave af spillet. Twilight Imperium er fortsat et stort strategispil, hvor 3-6 spillere bruger en hel aften (og sikkert mere) på at erobre planeter, bygge rumflåder, udvikle teknologi og udforske galaksen, mens deres diplomater forhandler på bonede gulve.

Twilight Imperium 4th edition har en vejledende pris på 1500.-


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk