Trudvang Legends kommer ikke til Norge pga. momsændringer

Bo Jørgensen af Bo Jørgensen d. 21. July 2021

Tidligere på ugen skrev Amerikanske Cool Mini or Not (CMON) ud til sine kick-starter backers med opdatering om fremdrift på det nordisk-inspirerede Trudvang Legends spil.

Spillet blev alvorligt forsinket sidste år, men der er god fremskridt på det nu og den almindelige opfattelse er at CMON gjorde det rigtige ved at levere et bedre produkt end det de stod med for et år siden. Men det er en anden fortælling.

Alle backers i norge får deres pledge annulleret

Nyheden her er at CMON har skrevet ud at pga. de nye ændringer i Norges moms for internet-handel kan de ikke leve op til reglerne og ser sig derfor nødsaget til at annullere alle pledges fra spillere i Norge. Beslutningen henviser til VOEC .. Vat On E-Commerce regler.

Due to the value of the goods shipped, we are unable to register to the VOEC scheme, and for this reason our packages are suffering harsh impediments to cross the border ..
The situation got to an unsustainable point where we have no other choice but to simply cease delivering pledges to Norway

Pengene retur

Alle backers i Norge får deres penge retur, og vi har på nuværende tidspunkt ikke hørt om at Danmark skulle være ramt af lignende beslutninger fra andre firmaer.

EU har for nyeligt besluttet at fjerne den bagatelgrænse der fritog billige pakker, under 80 kr, for told – men eftersom Norge er udenfor EU og CMONS produkter koster langt over $12, synes det ikke at være det som har givet balladen her.

CMON tilbyder norske backer’s at ændre modtage-adresse på deres pakker, så spillene på den måde kan komme privat ind i landet.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk