Total War: ROME bliver til et brætspil

af Jonas Rønn Bohnsen d. 19. August 2021

Hvis du er fan af digitale strategispil, har du sikkert hørt om Total War. Franchisen har eksisteret i over 20 år, og indeholder i dag omkring 14 forskellige computerspil, der næsten alle udspiller sig over forskellige tidsperioder i vores historie. Total War: Warhammer falder dog lidt uden for denne beskrivelse, men sådan er det i store træk.

En af Total Wars helt store klassikere er Total War: Rome, der første gang udkom i 2004, og blev genudgivet i en remastered version i år.

Nu ser det også ud til, at vi skal have en brætspilsversion af denne, nemlig Total War: ROME.

Vi ved endnu ikke meget om, hvordan spillet kommer til at fungere. Målet med designet er at skabe et krigsspil i medium sværhedsgrad, der skal fange computerspillets essens. Derfor er fokusset ikke kun på opbygningen af et imperium, men også på de store kampe og på at slå en masse terninger.

Kickstarteren forventes at gå live engang i fjerde kvartal i år. Hvis du ønsker løbende at blive opdateret om spillet, kan du skrive dig op til deres nyhedsbrev , eller du kan selv holde dig opdateret på spillets Board Game Geek-side her.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk