Through the Ages nu i digital udgave

af Emil Nygaard d. 6. oktober 2017

Through the Ages er et brætspil der kan være svært at samle mennesker til; det er kompliceret og tager lang tid. Men det er ikke noget problem for os euro-fans!

Nu har vi heldigvis ikke brug for venner længere, for Vlaada’s klassiker er kommet i en digital udgave til telefoner og tablets (Android og iOS).

Men vent, Through the Ages, på den lille skærm? Ja det virker faktisk, og er ganske underholdende. Det er ikke som at sidde med det rigtige spil, men det er en overraskende god implementering. Tutorialen er en af de sjoveste jeg har gennemspillet og gør det faktisk også til en rigtig god måde at lære spillet på generelt.

Og jo, det er sjovere at spille det med venner, men nu kan man øve sig i fred og ro. Det er dog ikke anbefalelsesværdigt som toiletspil. Det giver kramper i benene.

Spillet koster 75 kr. og kan hentes på Google Play og App Store.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk