Terraforming Mars - på dansk

Morten Greis af Morten Greis d. 6. marts 2019

For science fiction fans har et af de store brætspil de sidste par år været spillet Terraforming Mars, hvor store firmaer alle bidrager til at gøre Mars beboelig i en proces, som varer flere generationer, men som kan udspilles på nogle timer på stuebordet.


Terraforming Mars har vundet adskillige priser og nomineringer, og det er et spændende og udfordrende brætspil – og det er noget så usædvanligt avanceret brætspil, som nu kommer på dansk, og det sker april 2019. Det er lige om lidt.

I Terraforming Mars bruger spillerne en lang teknologikort til at gøre Mars beboelig med. De mange forskellige kort er alle forskellige, og de rummer en lang række forskellige veje til sejr, og man kan udvikle mange forskellige strategier i spillet, når man jagten sejren. Spillet kommer forskellige variantregler alt efter hvor øvet man er, og spillet er blevet suppleret af flere udvidelser (og flere er på vej).

Terraforming Mars på dansk til april 2019.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk