Star Wars Unlimited annonceret

Bo Jørgensen af Bo Jørgensen d. 10. May 2023

I går annoncerede Fantasy Flight i samarbejde med Lucasfilm Ltd. en spændende nyhed. Nemlig at FFG og Disney udgiver et Star Wars Trading Card Game (TCG) som kan gå op imod giganter som f.eks. Magic The Gathering.

“Star Wars: Unlimited indeholder ikoniske helte, skurke, rumskibe og miljøer fra alle facetter af den legendariske Star Wars-franchise, herunder film, tv-serier, tegneserier, videospil og alt derimellem” står der i pressemeddelelsen, så altså ikke et spil låst til bestemte tider i tidslinjen, men mon ikke de laver pakker der hænger tematisk sammen.” Forlyder det fra Asmodee.

“Star Wars: Unlimited er et hurtigt og dynamisk spil, der både er let at lære og har strategisk dybde. Den robuste udvikling af spillet har været i gang i de sidste tre år, og fans kan se frem til en regelmæssig udgivelsesplan med tre sæt om året”

Turneringsplan og konkurrence-spil er fuldt integreret i oplevelsen, da det er blevet designet sammen med spillet fra starten og er klar fra dag et. Fra ugentlige fællesskabsoplevelser på butiksniveau til verdensomspændende storstilede begivenheder vil der være noget at nyde for spillere på alle niveauer.

Det er store ord, for nogen af de folk der har været med til at designe spillet er Daniel Schaefer, som var lead designer på A Game of Thrones: The Card Game og KeyForge, samt Jeremy Zwirn som vi tidligere har stiftet bekendtskab med på terningspillet Star Wars: Destiny plus Tyler Parrott som var leder på Legend of the Five Rings. Det tyder altså på at FFG er gået all-in på at levere et nyt Star Ward TCG, efter deres Star Wars Living Card Game blev lukket for et par år siden.

Spillet vil blive lanceret globalt i 2024 og det er bekræftet at der er 200 kort i startpuljen.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk