Star Wars LCG stopper

Bo Jørgensen af Bo Jørgensen d. 11. januar 2018


Fantasy Flight Games meldte i går ud, at Promise of Power bliver den sidste force pack i Star Wars the Card Game spillet. Således er der sat navn og slutdato for spillet, der sammen med Lord of The Rings LCG, Netrunner og Game of Thrones har dannet ryggrad i the Living Cardgames serien.

Verdensmesterskabet i Maj bliver det sidst store event ud over Amerikansk nationals, og Europæisk mesterskab, forlyder det.

Der er blevet afholdt forretnings-events, regionale og nationale konkurrencer i spillet herhjemme – siden det udkom i 2013 og følges af en stor spillerskare. Som det altid er med sådan nogen spil, så følges det meget nøje hvor mange der springer på og fast forventes at købe alle de packs der udkommer. Spillet kan på den måde være en stor succes i lokale områder, men falde helt igennem i andre.

Taget i betragtning af Star Wars™ brandet og at det er Eric M. Lang der står bag spillets grundlæggende mekanik er det vores fornemmelse at spillet burde have nået længere ud, men når der først er udgivet mange kort, så bliver det også en høj pris at betale for at komme ind i spillet (hvis man vil eje alle kort forstås) og det plejer at blive akilleshælen for den type spil.

Fantasy Flight skaffede sig tidligere af med Call of Cthulhu the Card Game, da de fulgte op med Arkham Horror the Card Game. Men om der er nye kortspil på vej i Star Wars regi, vides ikke på nuværende tidspunkt.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk