Smallworld udgivet til iPad

Bo Jørgensen af Bo Jørgensen d. 8. juli 2010

Days of Wonder har udsendt deres populære brætspil Smallworld til apples iPad.

Spillet handler som opblomstring, overlevelse og territorial kamp for dine folkeslag i en verden der bare ikke er stor nok til alle. Spillet er tegnet i en sjov fantasy-streg har har en masse mekanismer der sikrer at spillene ikke er ens fra spil til spil.

iPad versionen er dog begrænset til 2 spillere, hvor brætspillet kan spilles af op til 5 personer.

Udviklingen med brætspil på iPad’en er meget interessant da skærmopløsningen og multi-touch mulighederne på apples vidunder apperat gør det muligt at have både den flotte visuelle appel vi kender fra pap-spil men samtidigt kunne engagere flere samtidig, gemme, hurtigt pakke sammen for at fortsætte senere. Plus generelt muligheden for at have mange spil med på ret lidt plads.

Selvom der ikke flyttes noget fysisk pap i disse spil er det noget papskubber.dk ser meget frem til at følge op på i fremtiden.

Kilde: http://www.daysofwonder.com/smallworld/en/ipad/


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk