Slay the Spire udkommer som brætspil

af Jonas Rønn Bohnsen d. 8. January 2021

Det populære computerspil Slay the Spire bliver udgivet som brætspil på Kickstarter til foråret.

Hvis du endnu ikke har prøvet computerspillet “Slay the Spire”, kan jeg kun give min varmeste anbefaling. Computerspillet er et Rougelike deckbuildingkortspil, hvor du som spiller vælger en karakter til at klatre op i The Spire, og løbende møder du sværere og sværere monstre, events og meget andet. Spillet fik i sin tid en fantastisk modtagelse og bliver stadig udviklet på i dag med nye karakterer, opdateringer, og meget andet.

Angående selve brætspillet ved vi endnu meget lidt. Vi ved at brætspillet vil kunne spilles af 1-4 personer, og at spillet bliver designet som et kooperativt deckbuildingeventyr.

Hvis du ønsker at vide mere, kan du skrive dig op til deres nyhedsmail og løbende blive opdateret om spillets udvikling og vej til Kickstarter. Find linket til mailinglisten her


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk