Sherlock Holmes vender tilbage! Sagen om Carlton House og Queen's Park

Morten Greis af Morten Greis d. 18. november 2017

Den konsulterende detektiv vender tilbage med en ny stak sager, som I skal løse.
Space Cowboys meddeler, at de i 2018 udgiver det tredje sæt sager til Sherlock Holmes – Consulting Detective. Denne gang er det sættet Carlton House & Queen’s Park.

Nogle af sagerne har været udgivet tilbage i 1980’erne, og de fik et par år tilbage en fransk genudgivelse, hvor de blev opdateret og revideret version, og disse sager kommer nu i en engelsk version.

I lighed med de tidligere sager er der tale om et spil, hvor man sammen skal løse en mordgåde. Med kort over London, avisudklip og en adressebog samt selve sagsoplægget vælger man at besøge forskellige steder i London, og spørgsmålet er, om man kan løse sagen bedre og hurtigere end Sherlock eller ej. Sagerne kan typisk kun løses en gang, men hver sag er et par timers spændende udfordring.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk