Se de udvalgte designerbrætspil til årets Fastaval

af Bo Bering Slagelse d. 21. February 2022

I takt med at corona nærmer sig fortid, og Danmark er ved at åbne op igen, bliver drømmen om festivaler igen til virkelighed. Dette gælder også for bræt- og rollespilsfestivaler. En af de helt store danske festivaler, Fastaval, har netop offentliggjort årets udvalgte designerbrætspil.

Ud over at de udvalgte spil er designet specielt til årets Fastaval, skal de 22 designerbrætspil også konkurrere om årets eftertragtede Otto-priser, de flotte guldpingviner.

I år bliver der uddelt priser indenfor kategorierne: Bedste spil, Bedste innovation og Bedste formidling. Alle tre bliver bestemt af en specielt udvalgt jury. Derudover kan man også vinde deltagernes pris, der bliver afgjort af stemmer afgivet af Fastavals deltagere.

Det er ikke hvilken som helst type brætspil, der bliver udvalgt. Mange danske heavy hitters, har set dagens lys som designerbrætspil på Fastaval, f.eks. Fog of Love og Magic Maze, der efterfølgende har taget verden med storm.

Blandt årets udvalgte designerbrætspil, kan spillerne blandt andet prøve kræfter med piratpingviner, der kæmper for at komme hjem fra Caribien, græske bystater, der kæmper om magten i antikkens Grækenland og teaterejere, som prøver at få salen fyldt før konkurrenten.

Du kan se en beskrivelse af alle de udvalgte spil her.

Skulle du have lyst til at prøve nogle af de nye spil, så skal du kigge forbi Hobro i påsken. Tilmeldingen begynder faktisk næste weekend.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk