Saml guldmærker i Bilka og få rabat på familiespil

Bo Jørgensen af Bo Jørgensen d. 26. juli 2018

Bilka, Føtex og Salling har før kørt store kampagner hvor man optjener et klistermærke hver gang man køber for 50 kr. f.eks. – mærkerne sætter man så ind i et lille samlehæfte, og når man har hele pladen fuld, låser man op for store rabatter på udvalgte produkter.
Tidligere har kampagnerne kørt på haveudstyr og køkkengrej – men nu er turen kommet til brætspil.

Fra fredag den 6. juli 2018 til og med torsdag den 11. oktober 2018, får du et guldmærke for hver kr. 50,- du handler for i Bilka, Føtex og Salling.

Det er på ingen måde en billig måde at komme til spillene på. Et guldmærke koster 50 kr. og du skal indleverer mellem 10-25 af dem for at få op til 60% rabat. Men Bilka, Føtex og Salling gør alligevel noget smart og prisværdigt her, for rigtigt mange dagligvarer købes jo netop i de butikker og så er 50 kr. pludseligt ikke rigtigt noget at tale om – og slet ikke når kampagnen kører i så mange måneder.

Hvilket så bringer os til spillene

Salling Group, som står bag de tre kæder, har nemlig valg nogen solide familiespil og fået dem blandet ind med nogen nærmest pinlige gamle travere. Hvem vil købe et nyt spil Matador i 2018?
Men ved at blande moderne klassikere som Bezzerwizzer, Partners, Carcassonne og Pandemic sammen med noget til børnene og noget som bedsteforældrene kan huske bliver denne kampagne en øjenåbner til mange ikke-brætspillende familier.

Der er rigeligt tid til at samle mærkerne ind og Papskubber opfordrer alle til at tage pænt imod mærkerne når I bliver spurgt. Måske står I ikke selv og mangler et Pandemic – men I forærer dem eller det væk.

God samlelyst


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk