Sæt kryds i kalenderen

Bo Jørgensen af Bo Jørgensen d. 23. January 2014

2014 er godt i gang, og her er lige en lille reminder over krydser, du skal få sat i kalenderen til brætspilsarrangementer.

Bastard Café, København

Der er to Bastard Café-arrangementer i kalenderen for alle, der har lyst – alle er velkomne, og arrangementerne fungerer i et vist omfang som stikprøver på at starte en permanent spilcafé i hovedstaden.

8. Februar fra klokken 13:00
Bastard Café 8. feb – Læs mere på Facebook

22. Februar fra klokken 13:00
Bastard Café 22. feb – Læs mere på Facebook

Nordic Game Jam 2014

14. – 16. februar
På Ålborg Universitet i København har deltagerne 48 timer til at lave computerspil og brætspils design. Det er ikke et selskab for casual gamers – men har du en håndfuld kreative venner, kan I stadigt nå at melde jer til.

Læs mere om Nordic Game Jam her

Spilfestival Aarhus

lørdag d.1.3 og søndag d.2.3
Afholdes for første gang i 2014 i Klubben Rosenvang. Programmet byder på alt fra figurmaling og introduktioner til diverse brætspil. Se mere på facebook

Fantasks spilfestival, Vanløse

5. april fra klokken 10:00
Spilbutikken i hjertet af København flytter igen i år lageret til Vanløse for ægte en-dags hygge, konkurrencer og turneringer. Der er god mulighed for at lære nye spil at kende. Entré på kroner 20,-

Fantask Spilfestival 2014

International brætspil dag

5. april 2014
Hvis du ikke er i nærheden af Vanløse 5.4, er det ikke nogen undskyldning, for dagen er også International Board Game Day.

Læs mere om international board game day her

Fastaval, Hobro

16.april til 21. april 2014
Fastaval 2014 løber af stablen i påskeferien den 16. april – 21. april 2014 på Mariagerfjord Gymnasium i Hobro. Der er tale om nogen fantastiske spildage med overnatning, mad og drikke. Rolle- og brætspillere fra hele Danmark mødes, og for brætspillerne er det rammen om Fastavals brætspilsdesign-konkurrence. Altså en enestående mulighed for at prøve spil, der kun lige er udviklet færdig.

Besøg Fastavals hjemmeside


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk