Så er det tid til at finde designerhatten frem

af Bo Bering Slagelse d. 7. august 2020

Har du gået og brygget på den bedste idé til et nyt og innovativt brætspil? Så er det frem med læsebrillerne, for nu har du muligheden for at præsentere det for omverdenen. Fastaval har nemlig åbnet for, at du kan pitche dit spildesign, så det (måske) kan få præmiere på Fastaval 2021.

Hvert år på Fastaval, Danmarks største bræt-og rollespilsfestival, bliver Danmark (såvel som resten af verden) præsenteret for det ypperste af, hvad dansk brætspildesign kan tilbyde. Fastaval lader traditionen tro almindelige danskere tilmelde deres spildesigns til den præstigefyldte spildesignkonkurrence. Tidligere brætspil i konkurrencen tæller bl.a. Fog of Love og Magic Maze . Dette er spil, der, efter at være blevet præsenteret på Fastaval, har indtaget verden og (ikke mindst) vores hjerter.

Der er mulighed for at vinde en Otto indenfor to kategorier: ‘Bedste Brætspil’ og ‘Bedste Innovation’. Kommer du ikke hjem med en statuette, går du stadig ikke tomhændet fra festivalen. Fastaval hjælper med at indsamle feedback fra dommere såvel som fra alle deltagerne, som prøver dit spil.

Bliver din pitch accepteret, tilbyder Fastaval også feedback og hjælp i skabelsesforløbet op til Fastaval, herunder design, balance og kontakt til specialister. Dette skaber de rette muligheder for din brætspilsbaby til at vokse sig stor og stærk.

Har du derfor gået og grublet over en idé til, hvordan Grevens Fejde kan formidles igennem 16 kort og en terning eller har du ideen til et spil om at få den største bid af kagen, så skal du følge linket i slutningen af artiklen. Her finder du nærmere information om, hvad pitchet skal indeholde, kontaktoplysninger og eksempler på tidligere pitches, der klarede cuttet. Deadline er d. 28 august, så det er bare om at klø på.

Vi ønsker alle håbefulde designere held og lykke og glæder os (som voksne børn, der lige har fået den seneste kickstarter hjem fra posthuset) til at se alle de gode bud.

Link til Fastavals brætspilsdesignkonkurrence her


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk