Rolling Realms

af Allan Fejerskov Ravn d. 9. August 2021

Hvis der er noget som pandemien har givet et positivit løft, så er det antallet og kvaliteten af Print’n Play spil, som er blevet gjort tilgængelige i samme periode. Èt af disse bliver nu udgivet i en officiel indpakning. Stonemaier Games’ Rolling Realms.Print’n Play med uendelig skalerbarhed

Rolling Realms er oprindeligt designet som et Print’n Play spil med uendelig skalerbarhed, således at blot I har adgang til en printer og noget at skrive med, så kan alle deltage. Selvom der i original versionen ikke er nogen øvre grænse for antallet af deltagere, så er det udgivne spil for 1-6 spillere, men kan nemt udvides ved køb af ekstra spil. Der medfølger ressourcekort, kort m.m. til 6 spillere i et spil.

Hvornår?

Spillet forventes udgivet i September og bør ramme de danske butikker kort tid derefter, men kan også bestilles fra Stonemaier Games hjemmeside. Endnu er bestilling ikke mulig – ej heller fra danske butikker, men du kan blive notificeret når køb bliver tilgængelige på producentens hjemmeside.

Tankerne bag spillet

Hvis du skulle være interesseret i at læse lidt om tankerne bag spillet, design valg og hvor noget af inspirationen er hentet fra, så har spillets designer Jamey Stegmaier en design diary, som du kan læse med i her – den opdateres løbende.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk