Ringenes Herre, Fortnite og andre franchises bliver en del af Magic: The Gathering

af Jonas Rønn Bohnsen d. 3. September 2021

Hvis du har fulgt kortspillet Magic: The Gathering det sidste års tid, har du sikkert opdaget, at spillet har haft travlt med at udvide sit univers.

Tilbage i oktober 2020 blev tv-serien The Walking Dead en del af Magics univers, som startskuddet på det Wizards of the Coast kalder for ”Universes Beyond”. Her kombineres spillet Magic: The Gathering med verdener, historier og karakterer fra andre franchises.

Det er for nyligt blevet annonceret, at franchises som Ringenes Herre, Fortnite, Street Fighter, Stranger Things og Warhammer 40.000 også bliver en del af Universes Beyond.

Det kan man selvfølgelig synes om, hvad man vil. Hvis du er fan af disse forskellige universer, kan det nok virke som en spændende og sjov idé, men nogle vil sikkert mene, at Magic: The Gathering mister sin identitet ved, at du i fremtiden kan spille Space Marines mod Frodo.

Læs mere her.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk