Pokémon-kampe foran Wallmart

af Bo Bering Slagelse d. 29. maj 2021

“Gotta Catch ‘Em All” er taglinen til Pokémon-franchisen. En tagline som nogen tager en smule mere alvorligt end andre. Og for nogen er det dødsens alvor.

I den amerikanske supermarkedskæde Wallmart, er der observeret flere tilfælde af tumult og kaos, hvor folk har løbet om kap og været oppe at slås om at få fat på nye Pokémon-kort.

Tumulten opstod, fordi der har været problemer med produktion og levering af nye kort, grundet Corona,. Derfor har samlere kæmpet om at få fat på de få pakker med kort, der har været i omløb.

F.eks. har der været slåskampe på parkeringspladser og nogle samlere har planlagt forskellige indbrudsforsøg, for at få fat i de eftertragtede kort. Dette har bl.a. ført til at supermarkedskæden Target er holdt op med at sælge kortene.

Wallmart har meldt ud, at de stadig sælger kortene, men vil tage højde for de ihærdige Pokémon-jægere og tage deres forholdsregler. Indtil da vil det nok kræve både mod og held for Wallmarts ansatte, når de skal ekspedere de mange kortsamlere.

En lille video, hvor kaosset bliver dokumenteret kan ses i denne artikel.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk