PnP til Arkham Horror: The Card Game

af Rasmus Ragnvald d. 20. juni 2021

Endnu et lig er blevet fundet i den sorte hule. Du mener at tro, ​​at hjernen bag disse mord er kongresmedlem, Mr. Gray. Vil du være i stand til at fælde en så stærk politiker og hans ring af sammensvorne?

Går du og mangler mere til dit Arkham Horror: The Card Game, så tjek de gratis Print’n‘Play-historier ud. Lige nu har Fantasy Flight Games udgivet endnu en gratis historie med efterforskeren Roland Banks.

Hvis du ikke har opdaget deres Print’n‘Play-udgaver, er der nok at kaste sig over til et par aftener. Det eneste, det kræver, er en printer og en saks. Det vil heller ikke skade med plastiklommer og spillekort af hensyn til stabilitet.

I ‘By the Book’ skal du finde og afhøre så mange af Mr. Grays medsammensvorne som muligt, for at styrke din sag mod ham, før du bliver tvunget til at afslutte din efterforskning.

Se mere her og her.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk