Pandemic Legacy Season 2 i butikkerne d. 26. Oktober

Bo Jørgensen af Bo Jørgensen d. 12. oktober 2017

Papskubber har erfaret at Pandemic Legacys længe ventede efterfølger for street-date d. 26. Oktober. Spillet har i nogen tid ligget på lager, men bare manglet en frigivelses-dato for at måtte sælges i de skandinaviske butikker. Den dato er nu sat, meddeler Enigma i en pressemeddelelse.

Pandemic Legacy Season 2 udgkommer, ligesom sin forgænger, i to forskelligt farvede kasser. Sort og Gul. Kassernes indhold er det samme, og tanken bag de to æsker er at I kan have gang i mere end et spil og holde styr på hvad der er åbnet i hvilket spil.

Legacy spil ?

Legacy begrebet kendes fra flere spil, efterhånden, og er idéen om at spillet er en længere historie eller følgeton og at spilbrættet og mulighederne i spillet ændres på basis af hvad der skete tidligere. Så spilverdenen bryder sine egne regler eller introducerer helt nye elementer undervejs. Ingen af spillerne kender det endelige mål eller den sluttelige handling ved spillets start.

Spillet er på den måde intenst og en helt særlig oplevelse, men kan (typisk) ikke gen-spilles når du først er kommet igennem det.

Den vejledende udsalgspris i Danmark ligger omkring kr. 800,-


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk