Nyt Star Wars-spil fra FFG

af Rasmus Ragnvald d. 12. februar 2019

Fantasy Flight Games har lige offentliggjort, at der er et nyt Star Wars-spil på vej. Star Wars: Outer Rim.

Her tager du rollen som en af underverdenens lykkejægere. Med et håb om, at netop du for bare en kort stund kan blive en mere end ligegyldig brik i universet. Dette er din mulighed for at blive til noget, men du er ikke alene og heller ikke vellidt af alle. Tag for eksempel rollen som Lando, Boba Fett eller Han Solo.

Din spillerplade vil i løbet af spillet holde styr på dit karakterkort, dit omdømme, dit skib, dine varer og dine jobs.

I spillet vil din opgave være at optjene respekt. Der er flere forskellige måder at gøre det på, men de jobs, du udfører, eller de skibe, du overfalder, vil påvirke dit forhold til de forskellige fraktioner, som prøver at kontrollere denne fjerne afkrog af galaksen. Så du skal vælge din venner og fjender med omhu, hvis du vil gøre dig forhåbninger om at blive den største.

Spillet er for 1-4 spillere og skulle tage 2-3 timer. Det skulle være i handlen i andet kvartal her i 2019. Læse mere på FFGs egen hjemmeside”, og se flere billeder af spillet.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk