Nyt PapJam i Kulturhuset 22.-24. September

Bo Jørgensen af Bo Jørgensen d. 29. august 2017

PapJam er et nyt brætspil event, der finder sted i København i efteråret!

Arrangementet er for alle, fra veteranbrætspil designere til alle dem der elsker brætspil og har altid ønsket at prøve at lave en spil selv.

PapJam vil finde sted i Kulturhuset Indre by I weekenden den 22.-24. September 2017.
Vi taler fredag ​​eftermiddag fra kl. 15.00 – hold dig opdateret når vi kommer tættere på dagen.

Fra fredag ​​kl. 19.00 til søndag kl. 15.00 vil vi lave brætspil med pap, papir, saks, måske en bærbar computer, terninger, meeples, alt hvad hjertet kan begære !

Lokalet ligger i det centrale København, så gå hjem eller crash hos din foretrukne CPH ven, få en god nats søvn, og kom tilbage afslappet næste morgen. Lokalerne er åbne til kl. 00:00 fredag ​​kl. 9.00 til 00.00 lørdag og kl. 9.00-18.00 søndag.

På søndag vil vi se, hvad alle grupper har lavet, så vis os hvad du kan gøre og slip din indre bordplade designer!

Prisen

Billig: 250 kr. – og et begrænset antal billetter, så vær hurtig og køb din billet på Billetto efter dette link: https://billetto.dk/e/papjam-billetter-206037

På programmet

Taler, deltagelse i Jam og konkurrence, og adgang til masser af grundlæggende komponenter til inspiration og til at lave din prototype.

Medbringe egen mad

Ja, du kan medbringe din egen mad. Og der er mange gode caféer og steder at få mad i nærheden af ​​stedet.

Kaffe og øl ?

Kulturhuset sælger billig kaffe og billig øl hele dagen og aftenen, snacks og sodavand og uanset hvad du kan lide i den retning (så tag ikke dine egne drikkevarer).

Spørgsmål? Skriv til info@papjam.dk


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk