Nyheder uge 9

af Rasmus Ragnvald d. 29. februar 2020

Gratis nye sager til Detective: L.A. Crimes

Hvis du har købt Detective: L.A. Crimes, så kan du nu få nyt senarie til dit spil. Du kan få adgang til den nye sag i antaresdatabasen, hvor man registrerer sit spil.

Læs mere her

Spil brætspil i påsken

Hvis du ikke har set det endnu, er tilmeldingen til årets Fastaval åben. Så har du ikke andet at lave i påsken, kan du kigge forbi Hobro og prøve nogle af de mere end 20 nydesignede brætspil, eller gå på opdagelse i deres store brætspilsamling. Her har du også mulighed for at prøve Magic Maze i den første udgave, nemlig Hivemind eller andre af de gamle spil fra designerbrætspilskonkurrencen.

Læs mere her

Nyt dansk spil på Kickstarter

Dette var også ugen, hvor det danskdesignede spil Knight Tales af Stefan Hansson, kom på Kickstarter. Knight Tales blev faktisk designet til designerbrætspilskonkurrencen på Fastaval 2018, hvor det blev nomineret til Bedste Brætspil. Det blev dog Witch Hunt der vandt. Begge spil kan prøves på dette års Fastaval i Brætspilscaféen, hvor de ligesom mange andre af de tidligere designspil kan lånes.

Læs mere her


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk