Nu kan du lægge fliser online

af Bo Bering Slagelse d. 31. October 2021

Det populære fliselægningsspil, Azul, er kommet på Board Game Arena.

Vi har alle sammen været der. Det regner, og vi sidder ved vinduet og kigger ud på den våde danske virkelighed, og drømmer os væk til sydlige himmelstrøg, hvor solen bager på os, mens vi vælger hvilken flise, der skal lægges som den næste, for at gøre kongens badeværelse til landets flotteste. Men regnens trommen mod ruden trækker os ud af drømmen og tilbage til det regnvåde Danmark, hvor det vigtigste valg handler om, hvilken type tebrev man skal prøve næste gang.

Fat mod, for nu kan du få den sydlandske oplevelse ind i stuen, selvom ingen andre har tid. Det er bare at fyre op for en sangria, tænde computeren og logge på Board Game Arena. Her er Azul nemlig lige blevet tilgængelig i en online udgave.

Kan du ikke få nok af at lægge fliser for den spanske konge, men ingen gider spille med dig, så kan du nu mødes med en række forskellige spillere fra hele verden, der har samme lyster som dig.

Der er både mulighed for at spille i realtid og turbaseret, hvor du stille og roligt kan tage dit træk, når du har tid. Så er du midt i et møde eller venter i kø i supermarkedet, har du også noget at få tiden til at gå med.

Dog er det kun betaversionen, der er tilgængelig, så der er stadig risiko for at opleve nogle bugs. I journalistikkens tjeneste, har jeg ofret mig, og taget et spil Azul online. Jeg kan rapportere, at selvom jeg fik læsterlige klø af en litauer, fungerede spillet upåklageligt. Det eneste kritikpunkt er, at man ikke kan føle tyngden af brikkerne, når man trækker dem op af posen eller placerer dem på sin plade. Det må man stadig drømme sig til.

Du kan spille Azul online her


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk