Mere nyt om LotR: Journeys in Middle-Earth

Jacob Herold af Jacob Herold d. 24. marts 2019

Der kan ikke herske tvivl om at Lord of the Rings-universet spiller på nogle af de helt rigtige tangenter, når det gælder brætspil.

Og heldigvis ser det også ud til at det kommende Lord of the Rings: Journeys in Middle-Earth kommer til at have nemt ved at finde melodien. I spillet snupper 1-5 spillere hver deres helt og drager på eventyr i Middle-Earth. Spillet ser ud til at være inspireret af både Descent 2nd Edition og det nyere Fallout i hhv. brug af app og opsætning. Som fællesskab får man mulighed for både at rejse rundt som gruppe på et stor kort, bygget op af forskellige modulære brikker, som bliver krydret med dungeon crawl, hvor helte som Gimli og Bilbo får lov til at udmærke sig selv.

Fantasy Flight Games har netop streamet et interview med designerne, hvor du kan lære mere om spillet – og giver dét blod på tanden, så skulle næste uge byde på en ny livestream, hvor den indledende del af spillet bliver gennemspillet.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk