Mere Cthulhu fra Eric M. Lang

Jacob Herold af Jacob Herold d. 27. maj 2018

Eric M. Lang er pt. et af de største navne i brætspilsverdenen, når det gælder superskarpt spildesign. Med spil som Chaos in the Old World, Blood Rage og Rising Sun samt adskillige collectible card games på sit CV, er han en herre der næsten synonym for “godt pap”.

Lang sidder lige pt. trygt i designer-stolen hos CMON, kendt for deres ekstravagante kickstarter-kampagner med et overflødighedshorn af stretch-goals. For nylig løftede han sløret for et af de næste spil på skemaet med titlen “Death May Die”. Er du typen der har svælget i H. P. Lovecrafts literære horror-univers, kan du garanteret genkende stykket fra dette digt:

That is not dead which can eternal lie.
And with strange aeons even death may die.

Som om det ikke var nok, så er spillet co-designet af Rob Daviau, der seneste har stået for at revitalisere RISK og Pandemic i de forfriskende Legacy-versioner (og har en legacy-version af Betrayal at House on the Hill på vej).

Lang er ikke helt uvant med tentakler, da han tidligere har designet FFG’s Call of Cthulhu: The Card Game, samt et par andre titler, hvis univers har fundet inspiration i Lovecraft-skriblerierne.

Du kan høre mere om Death May Die i dette The Dice Tower interview.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk