Mansions of Madness som PC-spil

Peter Brichs af Peter Brichs d. 21. april 2018

Asmodee Digital har netop annonceret, at de i oktober 2019 (lige i tide til at fejre Halloween!) vil udgive et PC-spil baseret på Mansions of Madness – nemlig spillet Mansions of Madness: Mother’s Embrace. Vi ved ikke meget om spillet endnu, men vi ved det kommer til at foregå i et mystisk hus (måske endda en mansion?) i 1926, hvor du skal guide hvad der ligner 4 personer (jeg kan i hvert tilfælde genkende Jenny Barnes, Roland Banks, og Harvey Walters fra Arkham Files-universet) rundt i huset, for at gennemskue dets mysterier.

Du kan læse mere – og skrive spillet på din Wishlist – ovre på Steam, hvor du også kan købe spillet, når det udkommer. Det ser ikke ud til, at spillet vil udkomme på andre platforme end Steam – hvis det gør, er det i hvert tilfælde ikke annonceret endnu.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk